dilluns, 12 de juliol de 2010

Independentisme i autogovern.

Que creixi l'independentisme és una mostra de confiança que ens permet esperar un futur millor. Però l'independentisme és el pensament, la realitat és l'autogovern.

L'independentisme puja però l'autogovern baixa. La llengua se'ns degrada, la cultura se'ns dissol, la indústria se'ns desmunta i el sistema financer se'ns escapa. Ens manifestem davant la retallada d'uns drets que havíem aconseguit i que estem exercint. I mentre nosaltres somniem ells actuen, per exemple aprovant la llei de caixes.

Està bé que creixi l'independentisme però no ens podem permetre cap pas enrere. El sistema social que hem construït amb esforç, treball i constància l'hem de defensar amb totes les nostres forces. Per això volem la independència. Tot el que nosaltres construïm Espanya ho menysprea, i si arriben a reconèixer que hi ha coses bones, no les volen en mans de catalans. Perquè dels Països Catalans en volen el territori per dret de conquesta, els catalans hi sobren. La independència és del tot necessària i urgent.

Cap comentari:

Publica un comentari

El teu comentari: